WOT PREMİUM TANKLAR, HANGİ PREMİUM TANKI ALMALIYIM


Herkese İyi Günler Dilerim.

Bugün Sizler İçin Premium Tankları Derledik.

Bilirsiniz ki Oyunda belirli bir seviyeden sonra size illa bir premium tank aldırmak zorundadır.8 Tier'den sonra kazancımız zararımıza dönüşür.Bunun içinde World of Tanks oyuncular için para kasıcak tanklar getirdi.2 seviyesinden tutun 8 seviyesine kadar dilediğiniz premium araç her ülke dalında mevcuttur.Ve çok hızlı mürettebat kasar.Peki yeni premium tank alıcak arkadaşlar ne almalıdır.Sizler için bir kaç tane araştırdık bizzat denedik.

-İlk olarak löwe alman premium 8 Tier Ağır tankıdır.ve oyundaki ilk premium tankdır. Bu araç benim garajımda vardır.Dilerseniz teknik özelliklere geçelim.

Löwe aracı pek aham şaham zırhı yoktur.biraz da poposu büyüktür hantaldır.Ama İyi özellikleri de bulunuyor.Topu odaklanma süresi 1.9 saniyedir ve ortalama 320 ila 360 vurur, yani düşman aracına baktığınız an nokta atışı yapabilirsiniz.Delmesi kendi seviyesi ve kendinden 1 tier yuksek tankları oldukca rahat deler. Mürettebatınız yeterince iyiyse 9.90 saniyede bir atış yakalarsınız.ve inanılmaz olan ise mürettebata durumsal farkındalık ve keşif verdiğiniz an tam tamına 480m görüş mesafeniz oluyor.ve aynı zamanda spotlamış olup spotdan da para kazanıyorsunuz.Aracı doğru kullanıldığında sektirebiliyor. Taretinin zırhı iyi bu araçla yakın çatışmaya girmeyin uzak mesafeden attığınızı 12 den vurabilecek bir top bulunuyor.Para kasma durumuna gelince mermisi gerçekten ucuz tamiri de ucuz 3 bin Damage ile 100 bin 150 bin para getirisi olur. Garajınız da bulunması gereken bir tank.

Dilerseniz Sırada ki tankımız olan Amerikan aygırına geçelim.Amerikan Ağır tankı T34 İnanılmaz topu ile cezbedebilir.

Bu tank Amerikan 8 Tier ağır tankıdır.Bu tankı kıyasla gövde zırhı çok düşüktür yani sizi gövdeden bir 6 tier tankı bile delebilir.Tareti hantaldır tank löwe'ye kıyasla biraz daha hızlıdır.
tankın taret zırhı çok güçlüdür.ama oyunu iyi bilen adam onu kulesinden delebilir.peki bu tankda ne var ne yok eksiniği ne artısı ne bu tank da hoşunuza gidecek bir top bulunuyor.400 400 490 ve delmesi gerçekten muhteşem 10 seviyeleri oldukça rahat delebiliyor.Ama kötü olan tarafı bu tank 12 saniyede yükleyip 3.5 gibi uzun bir sürede odaklanma mevcuttur.ve uzak mesafedeki bir adama nokta atışı yapamaya bilirsiniz.mermi dağılımı kötü 10 savaşından 8'i 10 seviye maç görür ki buda size zorluk çıkarır World of Tanks ekibi buna böle bu top vermiş ama 10 tiere giriceksin de demiş. kötü bir tank deil ama löwe bundan daha çok kasar T34 garajımda mevcuttur.Ama kesinlikle löwe yi alın T34 sizi cezbedebilir.Ama ileride pişman olabilirsiniz.Bu size kalmış birşey para kasma durumuna gelince eee 400 lük top vermiş mermisi ucuz olur mu 1000 puan merminin tanesi yani 10 tane attınız mı 10 bininiz gitti demektir :) ama 4 5 k dmg attınız an 120 ila 180 arası para getirebilir ama size kalan genellikle 120 k veya 80 90 k olur :)...

sıradaki rus çeliği Is-6  8 tier ağır tankı var hadi bu tank da neler var bir göz atalım.

Bu rus çeliği çok iyi bir zırha sahip tabi iyi bir eğim verirseniz ama bu iyi zırhlı tanka gerçekten de yakışmayacak bir top vermişler.Topunun delmesi 175mm ama işin en güzel yanı kesinlikle 10 seviye görmezsiniz.Ama E-75 Jagtiger gibi benzeri 9 tier tanklara mecbur gold atmak zorundasınız ama 9 tier nadiren görür.Bunun için endişe etmeyin.Is-6 400 450 arası vuran bir tank 175 mm delmeye sahipdir.Ama odaklanması okadar da iyi deil yükleme süresi 10 saniye mürettebatınız ve donanımlarınızla beraber tabiki de Peki bu tank alınır mı ?
120 TL buna vermeye değmez bunun sebebi löwe ve T34 gibi iyi bir delici topu yoktur yani her attınız tanka penetre etmeyebilir.Ama 3 4 bin dmg 100 ila 150 bin getirisi olur evet bununda mermisi pahalı..

Yok Ben ağır tank sevmem poposu büyük uğraşamam bana seri lazım diyorsanız ozaman bu tank sizin için yaratılmış.Premium Çin orta Tankı Hızı Taret zırhı Ve sizi topu cezbedebilir.Bir de Bunu inceliyelim.


Evet Bu tankı Test serveri olsun Baska bir arkadasım hesabı olsun ve Birkaç kişinin yorumuna göre derledik.Bu tankın en eğlenceli en güzel yanı hızlı olmasıdır.Zaten Çinlilerdende bu beklenirdi.Ama Topunun gücü gerçektende bu topa yakısır.175mm 390 390 450 bir hasar ortalaması bu tankı tank yapmıstır.175mm delme evet biraz düşük ama orta tankla gerçekten oynamayı bilen arkadaş için önerebilirim.Eğer ki orta tank beceremiyorsanız kesinlikle almamanızı tercih ederim,çünkü bu tank savaşta belirli noktalarda ne yapması gerektini bilmesi gereken oyuncular için tasarlanmıstır.Ve tabi ki bu 9 tier gördüğü için 175mm topla nasıl oynanması gerektiğini gerçekten bilmeniz lazım eğer ki bilmeden alıyorsanız maçın başlarında yokolma ihtimaliniz çok yüksektir.Bunun için ilk Premium aracınız bu olmasın bir orta tank kasın 10 Tier yapın orta tank nasıl oynanır ilk önce onu öğrenin ve öğrendiğiniz zaman işte garajına koycanız bir Çin Suşisidir.Para getirisinin Is-6 farkı yoktur.

Evet Şimdi Amerikan Premium Orta tankı T26E4 var.Bu tank Hakkında biraz bilgi edinelim.

Bu tank geçmişinde 9.5 den önce gerçektende zevkli bir tankdı.9.5 de Ben de vardı.ve emin olun sizi 9 tier tanklar bile delemiyorlardı.Ve tabi 9.6 buna da bir dur dediler.ve ön zırhın eğimini düşürdüler artık sizi bir 7 tier bile rahatlıkla delebiliyor.Ama gene kullanılmaz die birşey yoktur.Bu Premium orta tankı 6 saniyelik bir yükleme süresi ve namlu açısı ile sizi cezbedebilir.Odaklanması gerçekten Tanka yakısıcak sekilde tasarlanmış.Ortalama 250 300 arası bir dmg sahip bu tank iyi para getirisi vardır.Ve 75 TL gibi bir fiyattadır yani alınabilir.

Ben orta tank beceremem ben ağır tankın poposunu kaldıramam ben avcıda iyiyim diorsanız World of thanks Ekibi onuda düşünmüş ve Alman Bozayısı Premium JGTİG Alman 8 Tier tank avcısı gözlere çarpıyor.Bu bozaygırı nedir.işimize yarar mı ?


Evet Bu tank ile harikalar yaratabilirsiniz.Alman 8 TİER Premium Tank avcısı Bunuda sizler için inceledik. 

Evet Bu tank ile harikalar yaratabilirsiniz.Seviye 9 jagtiger kasası ve 4 saniyelik bir reload süresi ortalama 250 300'lük bir dmg sahip bir tankdır.zırhına gelince altını kapattınız an emin olun sizi AP mermi ile kesinlikle delemiyeceklerdir.Bu tankın poposu biraz büyük ve hantaldır.kesinlikle yakın bir çarpışmaya girmeyin motoru da önde olduğu için büyük zorluklar yaşayabilirsiniz.Para kasma meselesine gelince emin olun Löwe'den sonra bu geliyor.Alınabilir.Ve çok zevkli maçlarnız anılarınız olabilir.

Eğer ki yeterli Beğeni ve yorum gelirse Dilerseniz Yeni Premium araçları inceleyebiliriz.

VE SON OLARAK KARDEŞLERİM ABİLERİM SİZLERE TAVSİYEM 5 6 TİER PREMİUM TANK ALMAYIN DURUMUNUZ VARSA 8 ALIN ÇÜNKÜ DÜŞÜK SEVİYELER İYİ PARA KASMAZ.BÜTÜN PREMİUM ARAÇLARI KULLANDIM...DURUMU İYİ OLMAYAN KARDEŞLERİM ABİLERİM ALICAKSANIZ T14 AMERİCAN AĞIR TANKI ALIN EN AZINDAN DİĞERLERİNE GÖRE O BİR ŞEYE BENZİYOR..

Teşekkür ederiz Savaş Meydanlarında başarılar dileriz..




Yorumlar

  1. ÇOK YARALI BİR YORUM DEVAMINI BEKLERİZ. TEBRİKLER

    YanıtlaSil
  2. t2634 ün delişi çok kötü.ve çok yavaş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 9.5 te yazıldı değişmiş olabilir bir arkadaşım yazmıştı ama o kadar değiştiğini sanmıyorum

      Sil

Yorum Gönder