CADILAR BAYRAMI 2021 ETKİNLİĞİ


 

Etkinlik Özeti

Savaş, yakın zaman önce terk edilmiş, büyük bir acil durumun meydana geldiği Mirny'de gerçekleşecek.Savaş başlamadan önce üç zorluk seviyesinden (düşük, orta, yüksek) birini seçebilirsiniz. Savaş serüveninizin başında sadece düşük zorluk seviyesinde oynayabilirsiniz.

Özel olarak adapte edilmiş araçlarda, en fazla beş kişilik Takımlarda (Keşif Birliği) ekip olarak savaşın. Araçların üçüne erişiminiz bulunmakta. Diğerleri ise belli gelişim aşamalarını tamamladıktan sonra ya da altın karşılığında kullanılabilir.Ekip ve kişisel sarf malzemelerini birlikte kullanarak araçlarınızı güçlendirin. Belli bir tankın oynanışını ve taktiklerinizi daha etkili şekilde değerlendirerek hayatta kalma şansınızı artırabilirsiniz.

YZ rakiplerle savaşarak Mirium olarak bilinen sıra dışı bir madde toplayabilir, Ölümsüz'le savaşı kazanabilirsiniz. Süre bitmeden Mirium'u Magnus adlı özel bir Toplayıcıya teslim edin.Magnus, Mirium ile dolduğunda yeni bir Faza ışınlanacaksınız. Bir savaşın, düşük zorlukta, birbirini takip eden üç Fazı bulunuyor. Orta ve yüksek zorluk için bu sayı dört.

YZ tarafından kontrol edilen zırhlı düşmanlarla savaşın. Bu rakiplerin her biri kendi özgün davranışlarına, rolüne ve saldırılarına sahiptir. En güçlü rakip Ölümsüz olarak bilinmekte. Bu sefer, orta ve yüksek zorlukta oynarken dördüncü Fazda Ölümsüz'e karşı savaşabileceksiniz! Hedefiniz Ölümsüz'ü yok etmek. Her Fazın başında, araçlara bonuslar sağlayan Anomaliler alacaksınız.

Farklı zorluk seviyelerinde belli Fazları tamamladıktan sonra Ölümsüz'ün nasıl zarar alabileceğini öğreneceksiniz. Bu hikayenin her bir parçası sekiz Film Makarasından birinde kayıtlı. Makaraların Deşifre Anahtarları kullanılarak deşifre edilmesi gerekiyor. Anahtarları, kipte oynarken kazanacaksınız.


ETKİNLİK KAZANCI

Yorumlar